…de familie de Groot

“We hebben een bijzondere keuken gekocht bij Doppenberg Keukens. Modern, industrieel, maar ook gezellig!”  Familie de Groot geniet dagelijks van de fraaie woonkeuken.

“Doppenberg Keukens heeft een persoonlijke benadering, waar we erg blij mee waren. Jacqueline luisterde naar onze wensen, dacht goed mee en kwam met uitstekende ideeën. We hebben een gedeelte aan de achterzijde van ons huis laten aanbouwen. De gezellige sfeer van ons huis wilden we behouden, maar we wilden ook een moderne, industriële keuken. Het resultaat is fantastisch, onder meer door de stalen pui, een robuuste, betonnen aanrechtblad en een stukje oude buitenmuur die is blijven staan.”
De keuken van familie de Groot sluit goed aan bij de rest van het interieur, een combinatie van oud en nieuw. De tafel van oma is omgeven door moderne stoeltjes en een landelijk bankje. De donkergrijze en witte kleuren van de keuken komen terug in de woonkamer. De vlakken in de keuken zorgen voor een mooie symmetrie. Op de en-suitedeuren zitten handgrepen van Piet Boon, een geslaagd idee van Jacqueline.

Gezelligheid
Mevrouw is een kookliefhebber. Ze kookt graag Surinaams, Italiaans en Thais. “Maar ik eet net zo lief wat anders. Telkens iets nieuws proberen is heel leuk. Ik heb kilometers kookboeken en stapels tijdschriften in huis, dus recepten zijn er genoeg. Daarbij gebruik ik graag de stoomoven en de wokbrander. De wokbrander is heel bijzonder, omdat hij op gas werkt, maar geplaatst is op een inductiekookplaat.” Mevrouw vindt het fijn als anderen er voor de gezelligheid bij komen zitten. “Waar ik eerst alleen in een kleine keuken stond te kokkerellen, kan ik nu genieten van het gezelschap als ik iets lekkers aan het bereiden ben. Kortom, we zijn heel blij met onze keuken!”