…Rudi en Vicky.

‘Onze keuken van Doppenberg Keukens is een plaatje. Hij is helemaal naar wens en precies zo geworden als wij voor ogen hadden.’

Rudi, Vicky en de kinderen genieten dagelijks van de gezellige keuken met een warme uitstraling. ‘We wilden een moderne, maar ook uitnodigende keuken waarin iedereen zich thuis voelt. Daarin is Doppenberg geslaagd. We zitten en koken er graag. Het resultaat mag er zijn!’

Creatief ontwerp
In de prettige samenwerking met Doppenberg Keukens in Hoevelaken sprak niet alleen de kwaliteit en het meedenken hen aan, maar ook de creativiteit. ‘Jacqueline Doppenberg werkte niet met een vast tekenprogramma, maar luisterde goed naar onze wensen en vertaalde die in een mooi ontwerp. Daarbij hield ze rekening met de beschikbare ruimte en ons budget’, aldus Rudi.

Marmeren keukenblad
Het meest opvallende element in de keuken is het zwartbruine marmeren keukenblad. Dat oogt stoer en solide én warm en gezellig. De hele kleurstelling van de keuken past uitstekend bij het interieur. In deze fijne ambiance koken Rudi en Vicky graag. Daarbij maken ze gebruik van uitstekende keukenapparatuur, zoals de inductiekookplaat, het geïntegreerde afzuigsysteem en de oven. Ook de wijnklimaatkast is een aanwinst: altijd een lekker wijntje bij het eten, op de juiste temperatuur.

Handige keukenbar
Als het even kan, koken Vicky en Rudi samen met het gezin of met vrienden. De keuken is daarvoor ruim genoeg. ‘Ook aan de bar brengen we vaak een gezellige tijd door’, zegt Rudi. De keukenbar heeft een houten opzet, die de warme uitstraling van de keuken versterkt. Aan de binnenzijde van de bar zijn contactpunten verwerkt voor het aansluiten van keukenapparatuur of bijvoorbeeld laptops en mobieltjes. Zo is de keuken in alle opzichten geslaagd: huiselijk en gezellig, praktisch en functioneel.